joi, 30 septembrie 2010

Iasi,(stundetia in primele zile )

 
         E liniste prin jur…mult prea multa liniste petru inceput,toti se gandesc la ce a fost,ce va fi,cum va fi…sau pur si simplu dorul de cei ramasi departe ii apasa,totul aici inauntru e ca un roz pal……noroc de creata de Gabi ce mai face sa sara bule din alea roz bombon prin casa si sa ne trezeasca din “somn.”
   Afara e altceva,mult mult mai diferit,toti sunt parca intr-o fuga continua,studentii mii au  umplut  orasu de culoare si viata,asa cum spun si cei de “ai casei”.
   Totul pare diferit fata de ce imi puteam imagina ca poate arata un inceput de facultate,e diferit dar bine pus la punct de parca cineva a scris totul pe o hartie,a calculate bine dinainte fiecare miscare….e ca si o schita pe care o face un arhitect inainte de a construi ceva….masoara de zeci de ori si calculeaza pentru a iesi perfect.
…..Au trecut doar trei  zile de scoala dar parca as fi aici de ani…multe personae din locul in care mi-am petrecut ani de liceu si cu care m-am distrat in acei ani frumosi…sunt aici…ma simt ca si acasa …..totul decurge in asa fel in cat sa fie bine pentru toti.
Cine ar fi crezut ca dintr-o mica neatentie si din “ordinele”unui profesor bine dispus inca din prima zi de facultate sa se formeze un mic si simpatic grup de prieteni.

Profesoara:”[…]va cunoasteti??
Noi: Nu!
Profesoara: Bine atunci ia iesiti afara la o cafea sa va cunoasteti!!”

Totul asa a inceput….apoi normal ca ordinele se executa si mai ales la asa ordine din partea unu profesor cum sa nu il pui in aplicare?? si am si iesit repede la o cafea in spatele scoli pana nu se razgandea cineva. :))
   Cam asa a inceput totul :P
A doua zi deja am iesit iara la o cafea si la o plimbare de seara asa intre fete…
Si azi deja a treia zi am iesit iarasi la o plimbare in folos scolar :)) la cumparat de carti….
E frumos nu credeam nici unul din noi ca o san e imprietenim asa repede chiar daca prietenia asta e valabila doar pentru o parte din grupul 2212.
Din clipa asta totul pare asa usor…….dar greul de acu incepe….:|

2 comentarii:

  1. welcome to real world :D enjoy it... o să treacă mai repede decât crezi ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac versurile ai talent bravo

    RăspundețiȘtergere