miercuri, 10 noiembrie 2010

Marea Bostaneala 2010

   " Marti, 2 noiembrie 2010, o noua zi in care Liga Studentilor Economisti a reusit sa scoata studentii la distractie si socializare. Peste 200 de persoane s-au strans in fata FEAA pentru a lua parte la Marea Bostaneala, cel mai mare concurs de sculptat bostani din Iasi. Dintre acestia, aproximativ 70 au decis sa participe activ, inscriindu-se in concursul propriu-zis. Unii au venit cu "tema" facuta de acasa, pregatiti cu ustensile si materiale din cele mai diverse, convinsi fiind ca doar asa pot castiga; altii au improvizat cum au putut, pentru ca nu, important este sa participi si sa te simti bine.
      Atmosfera a fost intretinuta de muzica, proiectii de filme, lumnarile aprinse ce inconjurau studentii ca intr-un adevarat ritual vrajitoresc, dar si de cei care au venit costumati in cele mai infricosatoare personaje. Si pentru ca doar atat nu ar fi fost de ajuns, cei prezenti au avut parte de o surpriza din partea fetelor din liga care au impartit tuturor vin fiert.
Dupa o ora in care studentii au trebuit sa isi demonstreze calitatile de artisti, a venit momentul mult asteptat: premierea. Desi doar 9 dintre concurenti au fost premiati, in final, toata lumea era fericita."



 Am participat:D siii....am castigat!!!locul 6....premiu un bax de bere:))
fara de care nu s-ar fi putut lua daca nu as fi avut ajutoare:P
Asistent: Mihaela:D
Sustinatori: Diana,Ioana,Catalina,Cristina,Gaby.....:)


o prima activitate ca si student si membru al Ligi studentilor economisti(LSE) ce s-a lasat cu un castig..:D
Baxu' de bere:)))))

2 comentarii: