marți, 17 iulie 2012

Sfatul si alegerea perfecta

      Asculta de sfaturile pe care le primesti, nu stii cand o sa ai nevoie de ele...asta imi spun azi. Cine as fi fost azi daca nu ii ascultam pe cei care o data mi-au dat acel sfat...??.Ieri a inceput admiterea la FEAA si ca vezi,  anul acesta sunt in comisia de admitere :D.Imi aduc aminte acum cum eram eu cu doi ani in urma, cu o frica pana in maduva oaselor mergeam la admitere. Mereu am vrut sa aleg Psihologia pentru viitor, de aceia am vrut sa merg la o facultate de psihologie, suna bine parea sa fie ceva care sa imi placa si automat ceva care sa fie usor de invatat....dar pe atunci toti cei din jur au spus un NU categoric alegerii mele de pe atunci.Cateva persoane atunci mi-au dat un sfat..."Alege FEAA, e o facultate buna, o sa iti placa si te mai pricepi tu la una alta legat de acte...." cu jumatate de gura dar presata te timp atunci am zis Ok , asta e.
    Acum ca sunt la FEAA si am ajuns in anul 3,  pot spune cu mana pe inima ca este cea mai buna alegere facuta de mine vreodata.Imi iubesc facultatea, colegii si mai ales "Familia LSE" de care cu greu ma despart si pentru cateva zile ca sa fug acasa. Dar ce e cel mai important ...Am cei mai tari profi.!!!!
Sunt mandra sa fiu studenta FEAA si sunt mandra de alegerea facuta.Ma gandesc acum ore de cine eram azi si ce faceam acum daca nu faceam alegerea asta si ma lasam purtata de gandurile mele??
........................................
 Stiu ca e alegerea ta ce vrei sa ajungi sau cine vrei sa fii dar asculta si pe ceilalti ,informeazate inainte sa faci o alegere.


Cretu Florentina-Diana , Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Iasi ,Specializare Informatica Economica anul 3 grupa 1 :D

2 comentarii:

  1. Buna. Spune-mi te rog, daca tot esti in domeniu. Stii cumva daca se va da admitere anul viitor la Contabilitate si informatica de gestiune? Chiar as avea nevoie de un raspuns urgent daca se poate. Poti sa imi raspunzi personal pe e-mail, te rog frumos? Mi-ai fi de mare ajutor. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Diana! Nu am mai umblat de mult asa intens pe blog si nu am vazut postarea ta. Pana acum datele oficiale spun ca nu se va da nici un examen de admitere la nici una din specializariel de la FEAA, asa ca poti sta linistita.Anul acesta s-a intrat pe baza mediei de la bacalaurat si cel mai probabil asa o sa fie si anul viitor.O zi frumoasa!!

      Ștergere